Tekmovalni programi - zadnjič

Danes se bodo na velikem plantu zvrstili še zadnji sklopi tekmovalnih programov, zjutraj je na sporedu tekmovalni Slon, popoldne pa Mladi talenti Evrope, ki jim bo sledil Tekmovalni program. 

 

Letos se filmi potegujejo za naslednje nagrade: Velika nagrada mednarodne žirije (Za nagrado se potegujejo filmi iz Vzhodno- in srednjeevropskega tekmovalnega programa. Denarno nagrado v višini 1000 evrov podeljuje Društvo za oživljanje zgodbe 2 koluta.), Mladi talent, nagrada Akademije umetnosti Univerze v Novi Gorici in Akademije za likovno umetnost in oblikovanje Univerze v Ljubljani (Za nagrado se potegujejo filmi iz Tekmovalnega programa Mladi talenti Evrope. Denarno nagrado v višini 1000 evrov skupaj podeljujeta Akademija umetnosti Univerze v Novi Gorici in Akademija za likovno umetnost in oblikovanje Univerze v Ljubljani.), Nagrada občinstva :D'SAF! (Za nagrado se potegujejo filmi iz Vzhodno- in srednjeevropskega tekmovalnega programa. Denarno nagrado v višini 1000 evrov podeljuje Društvo slovenskega animiranega filma.) in Nagrada otroške žirije Slon (Za nagrado se potegujejo filmi iz Slonovega tekmovalnega programa. Denarno nagrado v višini 1000 evrov podeljuje Društvo za izvajanje filmske vzgoje Slon.)

 

Medtem, ko se bodo štele glasovnice in bodo žirije vestno opravljale svoje delo, pa platna ne bodo samevala. Ogledali si bomo lahko peti sklop Italijanske retrospektive, Svetovni jagodni izbor IV in dva celovečerna filma: Louise pozimi (Slovenska kinoteka, 22:00) in Lep dan še naprej (Kinodvor, 23:00).

Za boljšo uporabniško izkušnjo ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate s uporabo. Več informacij

Spletni piškotki