Slon DVD letos v dvojni izdaji

Po kratkem premoru smo letos obnovili sodelovanje z založbo Mladinska knjiga in naročnikom revij Ciciban in Cicido na dveh brezplačnih DVDjih Slon 7 ponudili izbor najboljših otrokom namenjenih animiranih filmov, ki smo jih lahko videli na Animateki. 

 

Revijo Cicido spremlja DVD, primeren za najmlajše ljubitelje animiranega filma, Cicibanu pa je priložena različica z animiranimi filmi za otroke od 7. leta dalje. 

 

Oba DVDja sta opremljena s poučnim pedagoškim gradivom, ob ogledu animacij pa lahko izberete, da vas na ekranu spremlja tudi vrstica za pogovor z otrokom, ki ponuja obilo iztočnic za debato o tem, kaj se je ravno zgodilo na ekranu.

 

DVDja sta na voljo ekskluzivno za naročnike omenjenih revij. Če še niste med njimi, pa ni še vse izgubljeno! V sklopu polletne naročniške akcije, ki poteka še vse do konca meseca, ju lahko še ujamete.

 

Naroči Ciciban

Naroči Cicido

 

 

 

 

Za boljšo uporabniško izkušnjo ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate s uporabo. Več informacij

Spletni piškotki