Kinotrip za konec tedna

V petek in soboto bosta na Animateki na sporedu dva celovečerna filma, ki spadata v vesolje Kinotripa.

 

Najprej bo v petek ob 17. uri v Kinodvoru na sporedu film Konji na oknu (poetično perzijsko razodetje Rosie Ming). Mlado kanadsko pesnico Rosie Ming povabijo k nastopu na pesniškem festivalu v Širazu v Iranu. Ker še nikoli ni potovala sama, bi raje ostala v Parizu, kjer živi pri pretirano zaščitniških kitajskih starih starših. Vendar se kljub temu znajde v Iranu, v družbi pesnikov in Perzijcev. Njihove zgodbe jo prisilijo v soočenje z lastno preteklostjo, resnico o iranskem očetu, ki naj bi jo bil zapustil, in s samo naravo poezije.

 

V soboto ob 18. uri pa bo čas za film Zombilenij. Zombilenij je zabaviščni park, ki mu ni enakega: tam so zaposleni samo pravi volkodlaki, vampirji, zombiji ... in to za vedno. Nekega dne park obišče mladi inšpektor Hector, ki po varnostnem pregledu zagrozi, da ga bo zaprl.

 

Za vse, ki bi si želeli ogledati oba celovečerca, smo skupaj s Kinotripovci pripravili posebno ponudbo - obe vstopnici dobite za 6 evrov!

 

 

Za boljšo uporabniško izkušnjo ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate s uporabo. Več informacij

Spletni piškotki