Animateka kliče!

Prišel je čas, ko se vrata do Animatekinih kinodvoran odškrnejo in animatorjem ponudijo priložnost, da se s svojimi najnovejšimi filmi decembra pokažejo festivalskemu občinstvu in se vključijo v nepozabno festivalsko dogajanje.

 

Z današnjim dnem so torej prijave v Vzhodno in Srednjeevropski tekmovalni program, Tekmovalni program mladih evropskih talentov in Slonov tekmovalni program odprte!

 

Rok prijave je 20. september 2017, a zakaj bi čakali zadnji trenutek - postopek prijave je zelo preprost! Vse poteka prek spleta, prijavnica vas čaka na tej povezavi, pravilnik pa je na voljo tukaj.

 

Ne zamudite priložnosti, da se nam decembra pridružite in skupaj z nami doživite festival - morda vam tudi kakšna nagrada ne uide, kdo ve!

 

Z nami bo letos tudi francoska vsestranska umetnica, striparka in ilustratorka Caroline Sury, ki je ustvarila tudi nov festivalski plakat, katerega košček vam razkrivamo v naslovu novice.

 

Še en klik in … Animateka 2017!

 

Za boljšo uporabniško izkušnjo ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate s uporabo. Več informacij

Spletni piškotki